Szöveges archívum

A Hargita Népe szöveges archívuma a HHRF szerverén.

14 hozzászólás

  1. T.Szerkesztő!
    Szeretném a március 8-i számot elolvasni és megnézni ha lehet kérem hogy küldje el nekem.
    Köszönöm szépen.
    Üdvözlettel: Prim Margit

  2. A május 16.i 14. oldalon megjelent Hokirovattal kapcsolatban-1.Plekanec nem lehetett egy zsemélyben kapus és két gölt is lőtt-Helyesen PAVELEC, 2 Remélem a tisztelt olvasó annyit megérdemel, hogy egy kivételes esetben mint a VB döntője, a lapzárta is legyen igazitva ehhez, ugyanis eddig lehetett.Köszönöm ha észrevételem nem süket fülekre talált, Tisztelettel Ferencz Tibor Zsögöd. Ha lehet hozzászólásomat meg is jelentetni!

  3. Tisztelt Szerkesztőség! A méjus 16.-i 14 oldalon megjelent Sportrovat Jégkorobg VB cikkel kapcsolatban. 1. Plekanec nem lehetett egy személyben kapus és két gól szrzője. Helyesen PAVELEC. 2 Remélem az olvasóközönség a pénzéért megérdemli, hogy egy ilyen döntő kapcsán egy kissé módositsák a lapzárta idejét. Ez a dolog régebben megoldható volt, most miért nem lehet? Tisztelettel Ferencz Tibor, Zsögöd.

  4. Esztétikus honlap. Jól találó színekkel és tervezéssel és egy tartalmas munkával. Gratulálok. További sikeres munkát!

  5. Jó napot kivánok ! Szeretném , ha segitenének , valamikor ápr. májusban volt egy riport Csikszentmártonról , abban volt egy fénykép ami A tusnádfürdöi Mária Villát ábrázolta ( Kömény Pál tanitó úr tulajdona a kép), szeretném ha elküldenék az iást vagy a pontos dátumot , hogy keressem meg az ujságot. Elöre is köszömöm ! Tisztelettel: Potyó Teréz Csikkozmás 2011. július 11-én

  6. Kedves Teréz,
    utánanézünk és elküldjük önnek.
    Üdvözlettel,
    Mihály László

  7. Fejlesszétek, mert ráfér a lapra, de immár abbahagyhatnátok….. Mert dögbosszantó pdf-ben elérni a lapot, inkább nem is olvasom.

  8. Nagyon ritkán van szükségem a lap elektronikus formájára, de az már bosszantó, hogy egyszer sem sikerült problémamentesen megnézni (mint most sem).
    Hogyha már van ilyen lehetőség és ráadásul még fizetnek is valakit (valakiket?) azért, hogy ez legyen, érdemes lenne arra is odafigyelni, hogy működjön is… (Feltéve, hogy nem népbosszantónak szánták eleve!)

  9. Nagyon jó a weboldal, esztétikus, könnyen kezelhető, a pdf megnyitása nem probléma, további jó munkát.

  10. Olvasnam a Hargita Nepet de ahanyszor megnyitom az oldat megy is el a kedvem mihelyt meglatom, hogy felylesztes alatt all. Immar jo ideje:(

  11. Bocsi j-vel…. :(

  12. Jó napot kivánok ! még mindg várom a beigért ujságcikket !

    Üdv : Potyó Teréz

  13. Ez a világ leghosszabb fejlesztése, igazán abbahagyhatnák…

  14. tovabbra is fejlesztes alatt. dec 20.
    Minden velemeny szamit????????????? tenyleg??????? ezek szerint fontos vagyok mint olvaso. talan.

Hozzászólás