2011. október 27., csütörtök1. Címoldal

2. Körkép – Népszámlálás

3. Körkép – Csík

4. Körkép – Gyergyó

5. Körkép – Udvarhely

6. Körkép – Társadalom

7. Memoár

8. Agrárgazdaság

9. Agrárgazdaság

10. Aranyalma

11. Ország-világ

12. Sport

13. Hirdetés

14. Sport

15. Napról napra

16. Terasz

Reklámok

3 hozzászólás

 1. …Nos írunk de kinek vagy minek??? Megjegyzéseinket csak azért küldjük be, hogy egymással veszekedjünk? Van egyáltalán olyan személy, alkalmazott ennél az újságnál, aki el is olvassa, tudomásul veszi kommentárjainkat? “Honlap fejlesztés alatt” – hány éve is? Talán ezzel be is jutnak a rekordok könyvébe! Napilap – a friss szám szinte este olvasható, ez már nem “újság”, föleg nem friss, ami a lényeg kellen legyen! Szóval jó lenne ha nem csak mi az olvasók vitatkozgatnánk egymással, hanem az illetékesek is tennének valamit! Még akkor is ha mindez ingyen van!!!

  • Kedves László!

   Mi elsősorban írott sajtó vagyunk és nem internetes portál. Tudomásul vesszük, hogy sokan a weboldalról érik el lapunkat.
   Fejlesztés alatt állunk, értem ezalatt, hogy a legújabb “fejlesztés” az, hogy a lap tartalmát délután 2 után osztjuk meg az olvasókkal.
   Mivel ez tényleg ingyen van, nem értem, hogy miért kell reklamálni. Az újságárusoknál és a postahivatalokban hamarabb is hozzá lehet jutni a “friss” újsághoz.

   • Válasz Hargita Népe: “…Mivel ez tényleg ingyen van, nem értem, hogy miért kell reklamálni. Az újságárusoknál és a postahivatalokban hamarabb is hozzá lehet jutni a “friss” újsághoz.”
    Kopacz László:
    -Önnek részböl igaza van. Csak az a baj, hogy én mivel külföldi lakos (olvasó) vagyok, ez a lehetöség teljesen ki van zárva!!! Szóval akkor marad az amit elözöleg megemlítettem, pontosabban: az ujság csak akkor az ha friss, külömben nem ujság! És még az sem mentség, hogy friss!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: